Mercure Karpacz Skalny

Skosztuj wyjątkowe smaki w naszym hotelu

Kuchnia Mercure

Jasna i przestronna restauracja oferuje szeroki wybór regionalnych polskich oraz międzynarodowych potraw. W letnie dni goście mogą delektować się daniami na słonecznym tarasie z widokiem na Śnieżkę.

Chwila relaksu po aktywnym dniu

Kuchnia Mercure

Po dniu górskiej wędrówki zapraszamy na chwilę relaksu w hotelowym barze, przy oryginalnych drinkach, lampce wybornego wina lub filiżance aromatycznej kawy. Amatorów potraw z rusztu zapraszamy do naszej chaty grillowej na terenach zielonych hotelu.

DeSilva Natural Farm

Najwyższa jakość

NATURAL MEAT to idea szerzona przez DeSilva Natural Farm - ekologiczną hodowlę bydła rasy Highland.

Jej ideą jest produkcja wysokiej jakości, mięsa wołowego i wieprzowego, pochodzącego wyłącznie z naturalnych pastwisk, bogatych w zioła i naturalne środowisko.

Ten wyjątkowy chów, daje wołowinę o wysokich walorach kulinarnych, o niskiej zawartości cholesterolu i tłuszczu okrywowego.

Hodowla

własna, ekologiczna

W trosce o jak najwyższą jakość serwowanych dań Restauracja wprowadziła do swojego menu mięsa pochodzące z własnej, ekologicznej hodowli.

Wołowina, wieprzowina oraz przetwory takie jak pasztety, kiełbasy, polędwiczki nie zawierają sztucznych dodatków oraz chemii. 

Spróbuj i dziel z nami ideę Natural Meat!

Propozycje pobytów

Zobacz nasze

Newsletter

Zapisz się i bądź z nami na biężąco!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij