Mercure Karpacz Skalny

Skosztuj wyjątkowe smaki w naszym hotelu

Kuchnia Mercure

Jasna i przestronna restauracja oferuje szeroki wybór regionalnych polskich oraz międzynarodowych potraw. W letnie dni goście mogą delektować się daniami na słonecznym tarasie z widokiem na Śnieżkę.

Chwila relaksu po aktywnym dniu

Kuchnia Mercure

Po dniu górskiej wędrówki zapraszamy na chwilę relaksu w hotelowym barze, przy oryginalnych drinkach, lampce wybornego wina lub filiżance aromatycznej kawy. Amatorów potraw z rusztu zapraszamy do naszej chaty grillowej na terenach zielonych hotelu.

Ogródek ziołowy

blisko natury

Wystarczy trochę wolnego miejsca i chęci aby stworzyć w hotelu namiastkę domowego ogrodu.

Hotelowy taras to idealne miejsce na uprawę ziół i warzyw. Takie rozwiązanie ma same zalety!

W naszym ogródku pachną świeże zioła i kuszą pyszne warzywa. Świeże przyprawy lepiej smakują, mają intensywniejszy aromat i głębszy smak. 

Mały ogródek może być również po prostu świetną ozdobą. Nasi Goście mogą nacieszyć się jego widokiem i korzystać z plonów na wyciągnięcie ręki.

Hodowla DeSilva Natural Farm

własna, ekologiczna

NATURAL MEAT to idea szerzona przez DeSilva Natural Farm - ekologiczną hodowlę bydła rasy Highland. Jej ideą jest produkcja wysokiej jakości mięsa wołowego i wieprzowego, pochodzącego wyłącznie z naturalnych pastwisk, bogatych w zioła i naturalne środowisko.

W trosce o jak najwyższą jakość serwowanych dań Restauracja wprowadziła do swojego menu mięsa pochodzące własnie z tej hodowli.

Wołowina, wieprzowina oraz przetwory takie jak pasztety, kiełbasy, polędwiczki nie zawierają sztucznych dodatków oraz chemii. Spróbuj i dziel z nami ideę Natural Meat!

kontaktu

Zapraszamy do

Agnieszka Rachwalik
Food & Beverage Manager
Tel.: +48 502 198 007
E-mail: H3429-FB@accor.com

Newsletter

Zapisz się i bądź z nami na biężąco!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij